Des de la Regidoria de Comerç, Mercats i Consum s’ha presentat com tots els anys, el nou calendari de l’OMIC que compta amb imatges d’època de carrers, places, llocs, persones o representacions de les festes i tradicions d’Oliva.
Precisament este és el motiu principal que s’haja fet tan popular entre els nostres ciutadans. Enguany, com a novetat principal, el calendari està dedicat exclusivament al període de la historia en què Oliva estava connectada amb les ciutats del seu entorn a través del TREN.

Entre les imatges hi ha una foto de les últimes parades que va fer el tren a Oliva (novembre), una foto aèria amb una panoràmica de l’estació, diverses fotos tant de l’interior com de l’exterior de l’estació, les vies per el anomenat passeig de “los besos”, o una foto de l’edifici de l’estació quan encara estava en peu, en la nevada de 1983.
A més a més, l’última plana del calendari compta amb un conjunt d’imatges de la concentració ciutadana que va tindre lloc el 30 de novembre de 2009, per reivindicar el tren Gandia-Oliva-Dénia.

Consells per als consumidors

A més de les imatges d’època, el calendari també compta amb un seguit de consells interessants per als consumidors:

 Estalvi d’electricitat
 Targetes de pagament
 Articles pirotècnics
 Reserves allotjaments turístics
 Protectors solars
 Assegurances de la llar
 Pressupostos
 Garanties
 Revisions de gas
 Protecció de dades personals
 Missatges SMS Premium
 Compres de Nadal

L’elecció d’estos consells es fa en funció de les estadístiques sobre consultes i reclamacions que es tramiten des de l’Oficina d’Informació al Consumidor d’Oliva.