Camps i Blanco rebran un seguit d’imatges de la desapareguda línea ferroviària al seu pas per Oliva abans de la reunió que tenen prevista.

El Molt Honorable President de la Generalitat Valenciana Francisco Camps, i el Ministre de Foment del Govern Espanyol José Blanco, rebran en els pròxims dies un exemplar del calendari de l’OMIC d’Oliva 2010, dedicat al període de la història en què les comarques de La Safor i La Marina Alta estaven comunicades través del TREN.

L’Ajuntament d’Oliva ha enviat el calendari als dos màxims responsables de dur endavant esta infraestructura amb l’esperança que el reben amb satisfacció i que el tren tan anhelat per les dos comarques veïnes es faça realitat en 2010.

Esta acció, que compta amb el vist-i-plau dels portaveus del grups polítics i de l’alcaldia de l’Ajuntament d’Oliva, és una iniciativa més per fer que esta infraestructura no passe de llarg en la reunió que hi ha prevista entre els dos dirigents per a les pròximes setmanes, on previsiblement les dos administracions signaran un conveni per finançar i executar infraestructures ferroviàries a la Comunitat Valenciana.

Entre les imatges del calendari, totes elles d’Oliva, hi ha una foto de les últimes parades que va fer el tren a la ciutat, una foto aèria amb una panoràmica de l’estació, diverses fotos de l’interior i l’exterior de l’estació, les vies per l’anomenat passeig de “los besos”, o una foto de l’edifici principal de l’estació quan encara estava en peu, en la nevada de 1983.

Dotze fotos per a cadascun dels dotze mesos de l’any.

L’última plana del calendari compta amb un conjunt d’imatges de la concentració ciutadana que va tindre lloc el 30 de novembre de 2009, per reivindicar el Tren Gandia-Oliva-Dénia.