Oliva, la més mediterrània, a Fitur

Des del 20 fins el 24 de Gener, el Regidor de turisme Pau Pérez acudirà amb la delegació de l’ajuntament a la fira de turisme FITUR.

Aquesta és una fira molt important per al Sector: pel seu ranking de visitants i per l’extensió de la fira.
Enguany es presenta una nova imatge que lliga amb la d’anys anteriors, però que destaca ja no sols la platja, ja que s’inclou el casc antic, els càmpings i presenta Oliva com La més mediterrània, tant pels serveis com pels recursos naturals dels que disposem.

El pavelló promocional d’Oliva inclou tota la fulleteria institucional de la ciutat, també s’oferirà com a novetat la Guia actualitzada d’allotjaments turístics i les noves rutes urbanes i els voltants de la ciutat, com es la ruta Oliva al Mar per la vall de les Fonts.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *