Calderes, Mercat medieval i Porrat de Sant Antoni

El porrat de Sant Antoni, ha aglutinat a més de 15.000 visitants durant els dies que ha estat en marxa.S’ha de destacar que enguany, mitjançant la Regidora de Festes i Museus, Rosanna Torres, el cost del mercat ha estat de 0€. També s’ha de destacar l’ingent feina realitzada per els Festers de Sant Vicent, sense els quals no s’haguera pogut fer aquesta festa tan gran. La coincidència de les calderes, el porrat a Sant Roc, el Mercat Medieval i la benedicció dels animals, han fet que es bateren records d’afluència de visitants en el que ja s’ha establert com una de les fites més importants del Raval d’Oliva entre els visitants de la comarca i sobretot dels locals.El dia de les calderes, es va servir arròs a més de 3000 persones, fent-se un total de 21 calderes.La benedicció de diumenge, també va congregar a molta gent que aprofità per a visitar el Mercat Medieval i pujar a Sant Roc per a comprar les llepolies tradicionals com son l’arrop i talladetes, puros de brea, martells i pomes de caramel .El dilluns va continuar el porrat tradicional a Sant Roc, per a que els escolars pogueren fer la seua visita a aquestes parades de dolços.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *