Últimes actuacions de la Regidoria de Turisme i Platges, a la platja d’Oliva

El Regidor de Turisme i Platges, Pau Perez, presentarà en Fitur la nova imatge d’Oliva, així com les diferents actuacions realitzades a la platja.

Algunes d’elles es troben acabades, com es la nova Oficina de Turisme, i altres estaran en breu finalitzades, com es l’Avinguda del Mediterrani.La renovació de la Plaça d’Europa i la nova Posta Sanitària de la Creu Roja, es desenvoluparan al llarg de l’any que encetem, amb la previsió que estiguen acabades per a la pròxima temporada estiuenca.

Aquestes actuacions no fan més que donar els serveis necessaris a una platja que des de feia molt de temps no patia cap inversió a nivell urbanístic, modernitzant-la i dotant-la de millores per als visitants com per als locals.

Aprofitant aquest esdeveniment, també es farà publicitat de l’any de Gabriel Ciscar, ja que enguany fa 250 anys del naixement d’aquest il·lustrat olivà, pel que es desenvoluparan diversos actes commemoratius.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *