El BLOC es mostra en desacord amb la resposta del PSOE als veïns del Raval

El BLOC d’Oliva mostra el seu desacord amb la resposta a les 3 associacions de veïns del Raval que el PSOE d’Oliva ha fet pública a través del regidor Vicent Santacatalina. Sobretot, en les acusacions directes d’estar instrumentalitzades políticament per part d’alguns dels seus integrants. En este sentit, David González, portaveu del BLOC, qualifica estes acusacions de desafortunades, totalment fora de lloc i malintencionades. I encara que el BLOC forme part del Govern Local, vol deixar clar que no les comparteix ni se sent representat en elles.

Segons David González, no és esta la manera de contestar i donar explicacions als ciutadans per part dels polítics, que és el que estos han de fer. I tampoc és la primera vegada que ocorre este fet, tenint un clar exemple amb els propietaris afectats per la urbanització d’Aigua Blanca IV, també acusats en declaracions pels responsables del PSOE d’estar instrumentalitzats políticament i interessats en què el procés de l’urbanització s’allargue.

Les 3 associacions del Raval, es van limitar a enviar als mitjans de comunicació el número 5 de la revista “El Portalet”, com fan de manera habitual sempre que apareix un nou número d’esta publicació editada de manera conjunta per les 3 associacions de veïns. En la portada de la revista, l’associació es fa ressò de la quantitat que estimen han rebut els barris dels 3 plans d’inversió de l’Ajuntament d’Oliva: Plan E (1), Plan Confianza i Plan E (2). Alhora que fan referència a algunes de les peticions d’inversió que han fet arribar a la Corporació.

Des del BLOC, entenem perfectament el sentir de les 3 associacions del Raval, assumim la part de responsabilitat que ens pertoca, i les animen a continuar amb la feina duta a terme fins ara en pro de la gent del barri, treballant i cohesionant-lo cada dia. De fet, gràcies a la tasca de reivindicació de les associacions s’ha posat de manifest la falta d’una intervenció general en esta part d’Oliva.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *