Carta oberta a la Sra. Chelo Escrivá, presidenta del PP d’Oliva

Si no foren tan greus i irresponsables les acusacions que ha fet vosté este cap de setmana passat, podríem dir que el Conseller Font de Mora tenia raó quan va pretendre imposar l’ensenyament d’Educació per a la Ciutadania en anglés. El que passa és que errava en la població on calia aplicar-ho. Sembla que no calia aplicar esta mesura als xiquets/xiquetes d’ESO sinó a alguns quadres del seu propi partit, en concret a vosté, Sra. Chelo Escrivá, Presidenta del PP d’Oliva, perquè ha quedat ben clar que necessita lliçons d’educació ciutadana però, sobretot, necessita urgentment lliçons bàsiques d’anglés.

Les greus acusacions fetes per vosté, com a conseqüència de la seua errada en la traducció d’un pasquinet tamany quartilla, on els joves del BLOC expressaven la crítica al President Camps per no donar la cara davant les imputacions de corrupció dels últims mesos, amb el lema “Wanted, only alive” (es busca només viu), on vosté va entendre “només mort”, l’han deixat en evidència. Vosté mateixa va enviar les proves de la seua equivocació als mitjans de comunicació.

Que no sàpiga anglés és comprensible, però les seues acusacions totalment desmesurades són, a més de mentida, imperdonables, antidemocràtiques, incíviques i impròpies d’algú en la seua posició que pretén liderar un partit polític i aspira a obtindre un acta de regidora.

Nosaltres no anirem més enllà en la nostra contestació, tot i que ens ho demana el cos i centenars de persones d’Oliva que ens fan arribar el seu recolzament, entre les quals, per cert, també hi ha alguns militants del PP. No caurem en la irresponsabilitat de contestar-li amb el seu estil, amb calúmnies i injúries de la gravetat que ha emprat vosté: “terrorismo, peligrosos, sin llamarles presuntos sino culpables, polluelos, sean
llevados al más infinito olvido…”.

Ja es retracta vosté per si sola. De moment, considerem que és suficient amb el ridícul més espantós que està fent vosté estos dies davant els ciutadans d’Oliva i de la comarca de La Safor-Valldigna, i de ben segur també els haurà tret els colors als seus jefes de València. Encara que ni de bon tros és un preu just per les acusacions tan greus llançades sobre els joves del BLOC, fins i tot de manera reiterada després de ser conscient del seu error en la traducció.

Per descomptat, som nosaltres els qui esperem les seues disculpes. I també que algú del seu partit li retraga la seua actitud i actue en conseqüència.

Sra. Escrivá, la ignorància mai pot ser un argument!

Signen este article Vicent Estruch Santacatalina, Secretari Local del BLOC d’Oliva, i Rosa Malonda Llorca, Secretària Local del BLOC Jove d’Oliva.

Arxivat en: General

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *