Cavalcada de Reis

La Cavalcada dels Reis de 2011, va superar les expectatives d’altres anys, amb un cost que no ha superat la xifra dels últims quatre anys, ja que comptava amb el mateix pressupost que a 2007 .La regidora de Festes Rosanna Torres, declarava que la falta de diners s’ha compensat amb més organització i hores de faena, i per l’inestimable col·laboració de les associacions d’Oliva.

Este any es va comptar amb la presencia de diferents balls, un drac i gegants, el vaixell de Peter Pan, Herodes i els jueus , el naixement, pastorets i angelets, un autobús de dos plantes amb els guanyadors del concurs de Cartes, animals… i com no la carrossa amb els tres Reis d’Orient, que van saludar a tots els xiquets d’Oliva.

El seguici d’enguany va estar complementat amb un Mercat de Reis a l’esplanada de l’Estació, on el Patge reial va estar arreplegant les cartes dels xiquets i on es podia adquirir artesania i gastronomia, així com gaudir de les atraccions de la fireta.

Esperem no vos hagen portat carbó!

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *