Turisme presentarà a FITUR les rutes “Oliva tranquil·lament” pel raval i la vila

El regidor de Turisme en l’Ajuntament d’Oliva, Pau Pérez , va estar a Madrid per presentar les principals novetats del municipi en la Fira Internacional de Turisme de Madrid, que se celebrarà fins el 23 de gener. La ruta turística ‘Oliva tranquil·lament’ i l’aparthotel, en procés d’execució, són els dos incentius amb els quals la ciutat viatjarà a FITUR.

Una iniciativa pública i altra privada, que afegeixen valor turístic a la ciutat, ja que un representa un nou al·licient al turisme nàutic lligat a la platja d’Oliva, mentre que la ruta ‘Oliva tranquil·lament’, compta amb una nova senyalització i diferents panells en tres idiomes.

Segons el regidor de Turisme, “l’objectiu que perseguim és que el turista de sol i platja també s’aprope al centre històric olivà i visite la xarxa de museus, a més del patrimoni històric, artístic i religiós”.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *