Oliva aprova una ordenança de protecció de l’arbrat i les zones verdes

El plenari de l’Ajuntament d’Oliva va aprovar a la sessió de dijous 27 una nova ordenança municipal orientada a assegurar la protecció de l’arbrat i les zones verdes del municipi. L’ordenança va ser aprovada per unanimitat del ple i naix arran de la iniciativa del grup municipal del BLOC d’Oliva.

El BLOC va presentar ara farà uns mesos la proposta que aquesta qüestió fóra tractada i regulada mitjançant ordenança arran dels polèmics episodis d’arrancada d’arbres al passeig Lluís Vives i l’Avinguda al Mar, accions que el col·lectiu del BLOC d’Oliva va rebutjar. Amb la nova ordenança es pretén assegurar una política racional i sostenible a l’hora de gestionar els espais verds urbans de la ciutat.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *