Turisme potencia el Raval i la Vila d’Oliva

Dimecres passat el regidor de turisme Pau Pérez va recórrer el casc històric de la ciutat acompanyat pel Consell Municipal de Turisme i de la Secretària Autonòmica de Turisme, Victòria Palau.

L’objectiu de la visita va ser mostrar als representants autonòmics i locals els nous recorreguts turístics, que sota la marca “Oliva tranquil·lament” estan pensants per tal de posar en valor el casc històric de la ciutat així com facilitar el seu coneixement i potenciar el seu atractiu turístic.

La campanya “Oliva tranquil·lament” va ser presentada a Fitur fa uns mesos, i compta amb el finançament de l’Agència Valenciana de turisme, que a iniciativa local, ha col·laborat en la instal·lació de la senyalètica al casc històric oliver.

Arxivat en: Economia i Ocupació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *