Davant les notícies que ens han arribat a través de tercers sobre la visita a l’Ajuntament d’Oliva del Conseller d’Educació, Formació i Ocupació, les regidores i regidors del BLOC-Compromís manifestem el següent:

1. Ens alegrem que l’Honorable Conseller haja afirmat que donarà prioritat a l’ampliació del Conservatori Professional de Música Josep Climent. És una bona notícia i desitgem que després de 4 anys de promeses d’ampliació per part de la Conselleria, ara es faça realitat, si finalment és així.

2. Ens haguera agradat encara més que després de 4 anys, el Conseller s’haguera compromés amb dates i xifres concretes, però. Amb tot, del que ha trascendit públicament el balanç de la visita és més bé escàs, ja que s’ha centrat més en fer propaganda d’allò que ja s’ha fet que dels nous projectes necessaris per a Oliva. Tampoc s’ha compromés a res en matèria de dos qüestions de la seua competència com la Formació i l’Ocupació.

3. Per acabar, lamentem la deslleialtat institucional de l’alcaldessa d’Oliva amb la Corporació Municipal, ja que ni tant sols ha tingut la deferència d’informar a la resta de grups municipals de la visita a l’Ajuntament d’Oliva del Conseller d’Educació, Formació i Ocupació, l’Honorable José Ciscar. Este és un fet inèdit a Oliva, ja que els alcaldes sempre han informat la Corporació Municipal de la visita de membres destacats d’altres administracions, si més no, per rebre’ls a l’Ajuntament. Este fet denota una vegada més quines són les formes de l’alcaldessa i del govern del PP amb la resta de grups polítics de la Corporació. I el que és més greu, l’apropiació que en moltes ocasions fa el PP de l’administració, confonent indegudament l’administració pública amb el partit.