1. El BLOC-Compromís reitera que comencen a donar-se les condicions per valorar una possible moció de censura si persisteix el desgovern actual i l’actitud de l’alcaldessa, tal com va manifestar el nostre portaveu, David González, divendres passat.

2. El BLOC-Compromís no posa condicions de partida ni cap pretext per seure a negociar.

3. Efectivament, sobre Aigua Blanca hi ha molt que parlar. Per això, al llarg de les negociacions prèvies a la constitució de la Corporació actual, en el mes de juny, un dels temes importants que el BLOC va posar sobre la taula per negociar va ser pactar una solució per finalitzar el Sector Aigua Blanca 4.

4. Trobem que és de justícia que els polítics acababem amb el calvari que estan patint els ciutadans i les famílies d’Oliva afectats per la paralització d’AGB4 (propietaris, veïns del Sector 5 i del carrer Comerca de la Marina, turistes i residents que es desplacen als xiringuitos, ect.). La majoria dels propietaris es van vore obligats, fa uns anys, a invertir tots els estalvis i el que no tenien, en una urbanització que encara no poden gaudir, ni saben quan.

5. Els ciutadans afectats per AGB4, amb les tres quotes d’urbanització que han satisfet a l’Ajuntament, ja han pagat els cost íntegre de l’urbanització + el modificat de projecte, a preu d’adjudicació de les obres. Si l’Ajuntament, que va promoure i gestiona la urbanització d’este sector per gestió directa, no va realitzar com cal el seguiment i la direcció dels treballs d’execució (d’això hi ha evidències fefaents), tot procedint a la seua paralització al llarg d’un any (més els tres anys que duu paralitzada en el jutjat), no es pot pretendre ara carregar sobre els propietaris l’increment del preu. No seria de justícia.

6. Per acabar, també volem deixar clar que el BLOC-Compromís no té cap intenció de ser un partit satèl•lit de cap altre partit, ni pretenem que els els altres ho siguen.