La dimissió de Joan Pi (PP), ha posat en evidència la precarietat del govern municipal d’Oliva. Ha abandonat el govern el seu portaveu, regidor d’Hisenda i Béns Municipals i d’Ordenació del Territori, entre d’altres. No hi ha dubte que es tracta d’una crisi de govern molt important.

De no canviar les coses, l’escenari a curt termini estarà marcat per un govern amb dificultats greus, amb un pressupost muncipal encara per confeccionar, i amb una alcadessa sense capacitat de generar consensos per solucionar els problemes que té la ciutat.

Davant d’esta situació, des del BLOC-Compromís considerem que els partits polítics que tenim la responsabilitat de capgirar-la, hem de valorar el desgovern en que es troba l’Ajuntament d’Oliva, i actuar en conseqüència.

En este sentit, tornem a mostrar la nostra disposició per seure a parlar amb el partit socialista quan aquest ho considere convenient, amb la finalitat de formar un govern estable que done resposta als problemes i als reptes que té la nostra ciutat.