Davant les noticies aparegudes en els mitjans de comunicació respecte al Centre Hípic d’Oliva Nova, el BLOC-Compromís fa les següents valoracions:

Des del grup municipal BLOC-Compromís vam advertir des del primer moment que les coses no s’estaven fent bé per part de l’Ajuntament, que no s’estava tramitant correctament l’expedient del Centre Eqüestre, i així ho vam manifestar al govern municipal i a tots els grups polítics al si de la Comissió d’Ordenació del Territori el 4 de novembre de 2011.

Posteriorment, hem sol·licitat informació i documentació en diverses ocasions sobre este tema i sempre se’ns han posat molts entrebancs per part del govern municipal del PP.

Ara, el que toca és normalitzar i legalitzar la situació, si és possible, per a que Oliva no perda esta iniciativa que valorem positivament perquè contribueix a desestacionalitzar i diversificar l’oferta turística d’Oliva.

Finalment esperem que el govern ens done les explicacions pertinents i ens explique quins passos va a seguir l’Ajuntament.