El BLOC-Compromís present en la reunió del Consorci de Residus, celebrada ahir a la seu de la Mancomunitat

A la reunió el President va informar sobre el procés de formació i posada en funcionament del Consorci, que tindrà la competència exclusiva del transport i el tractament del fem, a partir de l’1 de juliol.

El punt més important va tractar sobre el futur rebut que girarà directament el Consorci, que suposarà un pujada en el rebut del fem per a famílies i negocis. En este últim punt polítics i tècnics van debatre sobre les possibilitats que el Consorci té al seu abast per tal d’abaratir el rebut final.

David González va sol·licitar que s’accelere la campanya informativa als ciutadans amb la finalitat que sàpiguen quants diners i en concepte de què hauran de pagar.

La reunió va comptar amb la presència de nombrosos alcaldes i regidors de La Safor. Per part d’Oliva, assistiren tots els portaveus dels partits de l’oposició, i cap representant del govern local del PP.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *