Comunicat de premsa al voltant de les noves notícies de la Variant Sud de la Safor.

Després de l’espera, hui hem conegut les propostes que va llançar amb secretisme l’Alcaldessa d’Oliva la setmana passada: “nuevas propuestas populares para la circunvalación de Oliva”. Estes consisteixen en què la variant passe de 2 a 1 carril de circulació per sentit i mentre duren les obres, que el trànsit rodat s’allibere de peatge entre Oliva i Ondara, com a mínim el pesat. Les solucions plantejades res tenen de noves, ja que són sobradament conegudes des de fa mesos i han estat reivindicades en diverses ocasions pel Ple de l’Ajuntament d’Oliva.

El BLOC-Compromís d’Oliva no entrarà a valorar les últimes notícies sobre la Variant Sud de La Safor, ni positiva ni negativament. Una vegada més, als ciutadans d’Oliva només ens queda esperar 2 mesos més per saber si hi haurà o no una nova declaració d’intencions, i no ens queda altra que fer un acte de fe; tot dependrà de la voluntat política del responsables de torn del Ministeri de Foment; i la paciència dels ciutadans d’Oliva fa temps que se’ns ha esgotat.

Tot i això, des del BLOC-Compromís, fent bondat, desitgem que esta vegada siga la bona i s’acabe d’una vegada per totes amb el calvari que els ciutadans d’Oliva patim des de fa dècades, pel pas de la Carretera 332 pel mig del casc urbà.

Per últim, no volem deixar de denunciar que a la reunió d’ahir entre l’Ajuntament d’Oliva i el Ministeri de Foment va estar vetada l’assistència dels portaveus dels grups polítics municipals, segons ens va transmetre directament l’Alcaldessa d’Oliva. Es tracta d’un fet inèdit que no coneixíem fins ara, i que, en cas de ser així realment, res aporta al normal funcionament i a la lleialtat entre administracions. També és anecdòtic que la Ministra de Foment, que en un principi havia de rebre a la delegació de l’Ajuntament d’Oliva, segons la pròpia Alcaldessa, estiguera ahir a València mentre la delegació d’Oliva viatjava a Madrid.

 

Oliva, 24 d’abril de 2012

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *