L’Alcaldessa d’Oliva en el Ple d’ahir: “me la repanpinfla”.

El BLOC-Compromís de l’Ajuntament d’Oliva lamenta l’actitud de l’Alcaldessa d’Oliva en la sessió ordinària del Ple de 26 d’abril. Una vegada més, Chelo Escrivá va evadir bona part de les qüestions plantejades per l’oposició, amb respostes supèrflues, anant-se’n per peteneres, faltant al respecte als regidors de l’oposició, i denigrant el màxim òrgan de debat municipal amb una mala educació i amb algunes expressions impròpies d’algú que exerceix el càrrec de màxima autoritat municipal.

El Ple es va caracteritzar pels pocs punts importants en l’ordre del dia, de manera que el debat va tindre lloc en l’apartat de Precs i Qüestions, com sol ocórrer habitualment.El portaveu del grup municipal BLOC-Compromís, David González, va proposar mesures concretes per millorar la informació al ciutadà, es va interessar per la situació de la urbanització Canyaes I, va demanar la convocatòria de la Junta Local de Seguretat, que no se celebra des de fa un any i mig i és responsabilitat directa de l’alcaldia, i va preguntar sobre anuncis realitzats fa mesos per l’Alcaldessa com a imminents, que encara no s’han acomplit com el BUO (Bus Urbà d’Oliva) i la restauració de l’edifici del la Cambra Local Agrària per als llauradors.

Algunes de les fineses que va deixar per a la posteritat l’Alcaldessa van ser: “me la repanpinfla”, “untar el morro”, “el Partit Popular es lleva el trompo”. La Sra. Escrivà també va acusar a determinats mitjans de comunicació de fer cas omís a les notes de premsa que envia el PP i d’una estratègia d’assetjament personal per part dels mitjans.

El grup municipal del BLOC-Compromís continuarà treballant per tots els ciutadans d’Oliva realitzant propostes per millorar els serveis municipals i denunciant tots els incompliments i les mentides del govern als ciutadans.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *