El BUO ni està, ni se l’espera!

El BLOC-Compromís denuncia públicament un nou incompliment per part del govern de l’Ajuntament d’Oliva (PP). En gener d’enguany l’Alcaldessa va anunciar públicament la posada en funcionament del servei públic del Bus Urbà d’Oliva: BUO, assegurant que en març els ciutadans d’Oliva ja podrien fer-ne ús. Ara, pràcticament ja en maig, el BUO ni està, ni se l’espera.

Esta notícia l’hem coneguda gràcies a la pregunta que el grup municipal BLOC-Compromís va realitzar a l’Alcaldessa en el Ple de 26 d’abril sobre esta qüestió. El portaveu, David González, va preguntar per què no havia entrat en funcionament el BUO anunciat per a març passat, i en qualsevol cas, quan podrien els ciutadans d’Oliva gaudir d’este servei públic, donades les expectatives creades pel govern municipal. Per la seua part, l’Alcaldessa va respondre que finalment no s’havia pogut posar en funcionament degut a la crisi, tot excusant-se en què el Real Decret de Rajoy no marcava este tipus d’iniciatives com a prioritàries.

Des del BLOC-Compromís ens preocupa que l’Alcaldessa d’Oliva i el seu govern hagen descobert entre gener i març de 2012 la crisi econòmica que patim de fa uns anys cap ací. L’anunci del BUO no el va realitzar en campanya electoral, no forma part del famós decàleg “+ trabajo / – impuestos”, ni ha estat lligat a cap consecució de resultats electorals, sinó que ha estat realitzat precisament des de l’Alcaldia, 7 mesos després de formar govern.

Al remat, el BUO se suma al llistat de promeses i anuncia que l’Alcaldessa d’Oliva va anunciant des de la més absoluta irresponsabilitat, tot creant falses expectatives als ciutadans, amb la finalitat d’aconseguir rèdit polític a curt termini, sense importar-li’n les conseqüències.

Arxivat en: Urbanisme i Medi Ambient

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *