Els agricultors valencians han tornat a eixir al carrer per tal de reivindicar la situació tan penosa per la qual travessa l’agricultura valenciana.
Ahir pel matí, el nostre portaveu, David González, amb companys del BLOC-Compromís de Gandia i L’Alqueria feren la “Marxa Verda” organitzada per AVA. Van acompanyar als llauradors de La Safor-Valldigna per protestar davant la situació de desfeta del camp valencià i exigir solucions a la Conselleria, al Ministeri i a la UE. Oliva-L’Alqueria-Palmera-Bellreguard-Gandia a peu.

En arribar a Gandia, es va llegir un manifest a la plaça de l’Ajuntament on el president d’AVA-ASAJA, Cristóbal Aguado va denunciar el resultat de la campanya citrícola d’aquest any: els resultats han segut catastròfics, afirmava Aguado, el quilo de Clemenules se està pagant a menys de 8 cèntims el quilo, quan a l’agricultor li costa produir aquest quilo, 24 cèntims.

AVA-ASAJA ha recordat que queden dos marxes més per completar el programa reivindicatiu programat per l’associació, i espera un bon resultat com en l’última participació.

Per llegir més:

AVA-ASAJA