L’ocupació de la platja d’Oliva, la primera quinzena d’agost va arribar pràcticament al complet en la major part d’establiments del sector turístic , com va assegurar la regidora de turisme Imma Ibiza.

L’edil va manifestar que “estàvem un poc preocupats al mes de juliol perquè no s’havien arribat als nivells d’ocupació de l’any anterior ni en hotels ni en càmpings, però este mes d’agost hem vist que s’han registrat moltes més entrades i s’ha superat l’any anterior”

La característica principal d’este any turístic en Oliva , ha estat segons les dades que té el consistori, l’arribada massiva de turistes d’origen francès d’edat mitjana. La procedència de les persones que visiten esta localitat de la Safor es de 50% de turisme internacional i 50% de turisme nacional.

Pel que respecta al turisme peninsular , este any s’ha destacat el caràcter familiar , sobre tot, procedent del centre d’Espanya i la resta de la Comunitat Valenciana, encara que també d’altres comunitats autònomes pròximes.

L’ajuntament d’Oliva ha estat treballant al llarg de tot l’estiu per mantenir els paràmetres de qualitat que ofereix la ciutat. A falta de pocs dies per tancar la temporada estival, es pot dir que la platja d’Oliva ha anat de menys a més en quant a ocupació, sent el punt àlgid al llarg de la primera quinzena d’agost. La delegació de turisme de la ciutat farà balanç després de l’estiu amb la intenció de millorar de cara al pròxim any 2013.

Font: Levante Emv.25 agost 2012