L’Associació de Comerciants d’Oliva i el Mercat Municipal, comencen junts la Campanya de Tardor i regalen nits d’hotel, només per comprar en els comerços locals. Qualsevol client pot obtindre vals, per a estades per a dos persones en més de mil hotels d’Espanya, Andorra i Portugal, només per realitzar les seues compres en els establiments associats i en els del Mercat Municipal acollits a esta promoció.

La campanya està programada fins al pròxim dia 30/11/12, amb l’eslògan “Equipa’t en Oliva. Et regalem nits d’hotel per les teues compres”; estarà recolzada en els MUPIS (mobiliari urbà) i atesa l’acollida dels establiments comercials fa pensar que la campanya serà un èxit.

Esta campanya té la col·laboració de la Regidoria de Comerç i Mercats que encapçala Vicent Roig qui, a més, ha anunciat este matí durant la seua presentació que “estem preparant una gran jornada per al 30 de novembre per incentivar el comerç local amb la participació de diferents entitats com ara ACCO i Gastroliva, que portarà per títol Nit Oberta i on també els museus d´Oliva estaran oberts per tal que la gent puga aprofitar esta jornada i visitar-los. Més endavant ja donarem detalls de tota la programació de la jornada”.