El regidor de Comerç i Mercats a l’Ajuntament d’Oliva, Vicent Roig, acompanyat de la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, i del president de Gastroliva, Enrique Climent, ha presentat oficialment l’activitat denominada Nit Oberta que tindrà lloc el divendres, 30 de novembre.

“Es tracta d’una iniciativa que posem en marxa des de la delegació de Comerç, ACCO, i Gastroliva, amb l’objectiu d’intentar pal·liar els efectes que està produint la crisi econòmica al teixit comercial de la nostra ciutat, a través d’iniciatives novedoses i que puguen atraure els ciutadans” assenyalava el regidor, Vicent Roig.

El lema de Nit Oberta és “Un tast de cultura, tapes i compres” on els ciutadans podran gaudir de 46 comerços associats a ACCO oberts fins les 00.00 hores, tapes a 35 establiments associats a Gastroliva, i els Museus d’Oliva oberts també fins la mitjanit de forma gratuïta. “La gent podrà visitar els nostres museus des de les 21 hores i fins les 00.00 hores al mateix temps que gaudeix d’una bona tapa i realitza les seues compres. Tindrem oberts el Museus Arqueològic, el Museu Etnològic, la Casa Maians i el Museu de Vicente Parra” explicava el regidor de Comerç.

L’activitat tindrà també l’animació d’una batucada pels carrers d’Oliva, que partirà a les 20.30 hores des de la Porta del Sol, i fins arribar a la Parada de Taxis.

Esta és la primera vegada que a Oliva es realitza una activitat d’estes característiques i en la qual col·laboren molt estretament les dos entitats del teixit associatiu-empresarial més importants de la ciutat, ACCO i Gastroliva. Les persones que realitzen les seues compres als comerços d’ACCO rebran un tiquet per una tapa gratuïta i aquelles persones que consumisquen als locals de Gastroliva se’ls obsequiarà amb un tiquet en el qual es descomptarà l’IVA de qualsevol compra que es realitze als comerços d’ACCO oberts eixa nit.

Des de la Delegació de Comerç es convida tots els ciutadans a gaudir de la nit del divendres, 30 de novembre, i s’espera que siga tot un èxit de participació.

Font: AEDL Ajuntament d’Oliva.