La Regidoria de Modernització de l’Administració Local a l’Ajuntament d’Oliva informa que, en breu, l’operadora Eurona Telecom iniciarà el repartiment de la informació relativa a la implantació i comercialització del projecte València Província Wi-fi a la ciutat d’Oliva.

“Segons ens han indicat, la nostra localitat es troba en la fase final d’este projecte, ja que únicament resta iniciar la fase de comercialització entre els ciutadans interessats a contractar els serveis de connexió a internet” assenyalava la regidora de Modernització de l’Administració Local, Imma Ibiza.

La contractació es podrà efectuar a partir d’una tarifa mínima de 9,90 euros al mes (més IVA) amb una velocitat de connexió a 1 Mb.

Els interessats a contractar els serveis poden obtindre més informació al telèfon gratuït 900849005 o a la pàgina web www.eurona.net/sonawifi.

El projecte es troba inclós dins del conveni “Sona la Dipu, València província Wi-fi” signat entre l’Ajuntament d’Oliva i la Diputació de València i al qual s’han acollit la gran part de municipis de la província.