El Comité d’Agermanament Oliva-Sisteron organitza, junt amb el Conservatori Comarcal de Música Josep Climent, un viatge del 19 al 22 d’abril, a la ciutat francesa de Sisteron.

En esta activitat participen un grup de 38 persones format per estudiants i professors del Conservatori de Música d’Oliva. A banda, també formen part de la delegació olivera membres del Comité d’Agermanament, juntament amb l’alcalde d’Oliva, David González, i la regidora de Cultura i Educació, Rosanna Torres.

Els estudiants olivers s’allotjaran a les cases de les famílies acollidores que participen en esta activitat.

Des del Comité d’Agermanament a Oliva i el Conservatori Josep Climent, s’ha organitzat un complet programa d’activitats on destaquen els diferents concerts que oferiran els alumnes olivers al llarg d’este cap de setmana.

La delegació d’Oliva assistirà el dissabte, 20 d’abril, a migdia, a la recepció que oferirà l’alcalde de Sisteron a tots els participants i, posteriorment, tots junts es reuniran en un sopar d’agermanament.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *