El institut Gabriel Ciscar organitza pràctiques formatives en empreses d’Oliva.

Un any més, el institut Gabriel Ciscar ha organitzat estades formatives en empreses d’Oliva per a alumnes de l’institut Saint Thomas de Villeneuve a Saint Germain-EnLaye de França. Estes estades s’emmarquen dins dels serveis que presta el institut Gabriel Ciscar a través de la Carta Erasmus Ampliada, que permet la col·laboració entre centres educatius amb la finalitat de realitzar formació en centres de treball de la Comunitat Europea.

Este curs han vingut dos alumnes, JANNIS ADJROUD i ANGÉLIQUE LAURAIRE que han realitzat durant el mes d’abril pràctiques en les empreses CONSTRUCCIONES JUST, SL i AUTOPAYCA, SL respectivament. Saint Germain-En-Laye és una població francesa al nord de París, amb aproximadament 40.000 habitants. Des de fa 9 anys l’institut Gabriel Ciscar  està col·laborant amb el prestigiós institut Saint Thomas de Villeneuve perquè els alumnes de batxillerat professional de secretariat puguen realitzar pràctiques en empreses d’Oliva. Hui s’han reunit en l’Ajuntament d’Oliva els professors de l’institut Gabriel Ciscar, Francisco Ibiza, Fernando Peiró junt amb el director Vicente Plaza, els alumnes Jannis Adjroud i Angelique Lauraire amb l’alcalde David Gonzalez, en finalitzar les pràctiques formatives i han informat l’alcalde dels detalls de l’estada formativa i del futur d’este tipus de practiques dins del Programa Erasmus.

L’equip directiu del institut Gabriel Ciscar desitja agrair a les empreses esmentades i a l’Ajuntament d’Oliva la inestimable col·laboració que presten en la formació dels nostres alumnes.

Arxivat en: Cultura i Educació

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *