La regidoria de Comerç i Mercats d’Oliva publica les bases de la popular cursa que es desenvolupa al Raval i espera superar l’èxit de participants d’edicions anteriors.

El regidor de Comerç i Mercats d’Oliva, Vicent Roig ha anunciat hui la publicació de les bases de la V Baixada de Carretons d’Oliva 2013. La popular competició té lloc des de fa cinc anys en el marc de la Fira del Motor i Maquinària Industrial de la ciutat comtal i està organitzada juntament amb les associacions veïnals del Raval, Raval-Gerreria, Raval-Pinet i Romaní de la Safor. “La finalitat de l’activitat, que pensem que enguany acabarà de consolidar-se, és lúdica i té l’objectiu d’incentivar la imaginació i la creativitat dels participants, així com la potenciació del barri del Raval ”.

Pel que fa als vehicles que poden participar-hi, cal dir que han de ser de construcció pròpia, sense motor, disposar de 3 o més rodes, de frens, de direcció, i amb cabuda per a 1 o més ocupants. A més, tots els participants hauran de portar casc i guants protectors. També es recomanable l’ús de genolleres, colzeres i roba resistent.

L’edat mínima per participar-hi és de 5 anys. Els menors de 12 anys han d’anar-hi acompanyats d’un adult i fins als 16 anys necessiten l’autorització dels pares o tutors.

El recorregut partirà des de la Plaça del Penyot, per carrer Sant Pere i carrer Verge del Rebollet fins l’encreuament amb els carrers Caldereria i Cantereria.

El jurat, integrat per personal relacionat amb l’activitat, puntuarà als participants d’acord amb la construcció, el disseny i la posada en escena.

Hi haurà 3 premis consistents en un sopar. A més a més, els cinc primers classificats s’exposaran a la XXIV Fira del Motor, el 29 i 30 de juny.

Les inscripcions poden realitzar-se fins el divendres 21 de juny, a les 14 hores a l’oficina municipal de comerç, l’AFIC, el centre de participació ciutadana, CPC El Pinet o els centres socials de Sant Vicent i Sant Francesc.

O al correu electrònic: [email protected]. També però, podran inscriure’s el dia de la prova mateix.