La regidora d’Educació, Rosanna Torres, ha informat de l’inici amb normalitat dels curs escolar en les dues escoletes infantils municipals de la ciutat d’Oliva, tant pel que fa al Caragol com a La Taronja. Uns centres que han iniciat el present curs amb una matriculació de 56 xiquets en l’Escola Municipal El Caragol i 75 en l’Escola Municipal La Taronja.

Des de la Regidoria d’Educació i amb la col·laboració del departament d’Obres i Serveis s’han dut a terme diverses millores en estos centres educatius. D’una banda, al llarg de l’estiu s’ha actuat a l’interior del Caragol amb l’alicatat de la zona del menjador i, d’altra banda, està actuant-se en estos moments a l’exterior de l’Escola La Taronja amb el repintat de nous passos de vianants i la creació d’una zona d’estacionament per a discapacitats.

“Hem treballat conjuntament amb la Regidoria d’Obres i Serveis per tal de millorar els serveis oferits als alumnes d’estes escoletes infantils. Des d’Educació continuem apostant per millorar en tot allò que estiga en la nostra mà per l’educació dels nostres menuts” assenyalava la regidora d’Educació, Rosanna Torres.

Continua obert el termini de matriculació per als dos centres al llarg del present curs 2013-2014.

Es pot sol·licitar més informació al Departament d’Educació (1ª planta de l’Ajuntament d’Oliva) o cridant als telèfons dels propis centres educatius: El Caragol (96 285 06 68) ; La Taronja (96 285 62 80).