• D’aquest acord es podran beneficiar els comerços i autònoms d’Oliva
• Aquest conveni s’emmarca dins de l’habitual línia de cooperació entre Bankia i institucions amb àmplia notorietat econòmica i social
• Aquest acord s’engloba dins del conveni de col·laboració que van signar COVACO (la Confederació de Comerciants de la Comunitat Valenciana i Bankia el passat mes de juliol

València, 24/10/2013. *Bankia ha signat un acord de col·laboració amb l’Associació de Comerciants d’Oliva, organització pertanyent a COVACO, amb la qual Bankia va signar un conveni el passat mes de juliol. L’acte va comptar amb la presència del director de zona de Bankia a Gandia D. Enrique Tabernero i, de la Presidenta de ACCO Dª Rosa Llopis, i el Regidor de Comerç de l’Ajuntament d’Oliva, Vicente Roig.

AVANTATGES PER A COMERÇOS
El conveni signat entre ACCO i Bankia contempla significatius avantatges per a tots els comerços associats, entre les principals es troba el Bankia SENSE, en el qual Bankia elimina les principals comissions en tots els comptes dels clients (Comptes No consumidor) i la possibilitat de disposar de TPV en el punt de venda i TPV virtual per a les tendes online “en condicions molt interessants per a les pimes i autònoms de comerç”, ha assenyalat Llopis

El conveni dóna la possibilitat als comerços associats, de disposar d’un compte de crèdit ajustada a les necessitats d’aquest tipus de pimes i autònoms, i la possibilitat d’accedir amb facilitat a les línies ICO.

El compte de crèdit permetrà als associats de *ACCO i de qualsevol de les seues federacions – accedir a un finançament a curt termini (12 mesos) per a cobrir qualsevol necessitat de liquiditat, possibles desfasaments en els fluxos de tresoreria del negoci o el desenvolupament de campanyes de publicitat, per exemple. A més de les funcionalitats habituals del compte de crèdit, permetrà la remuneració de saldos creditors.

També ofereix una sèrie de productes com són: targeta professional (autònoms) i business (empresa); assegurances (s’ofereix als associats descomptes en Segur Comerç amb Mapfre i Assegurança d’accidents i vida amb Aseval) i productes d’estalvi, com a dipòsits amb tarifes preferents en tot el catàleg de productes.

TARGETA I-Més COMERÇ *BANKIA
La signatura d’aquest acord suposarà per a Bankia la possibilitat d’oferir aquest nou servei als comerços associats a ACCO (125). La nova “targeta I-Més Comerç Bankia” podrà utilitzar-se com a mitjà de pagament en els comerços adherits al sistema i incorporarà tots els avantatges que ja ofereix la targeta de fidelització: obtenció de descomptes, acumulació de punts, accés a promocions exclusives, participació en campanyes tant del comerç com de l’associació local de comerciants, etc.

Amb aquest nou plàstic, el client podrà triar com abonar la seua compra: a final de mes o ajornant el pagament a 3, 6, 12, 24 o 36 mesos. Fins a 6 mesos aquest ajornament no tindrà cost per al titular.

La targeta I-Més és el sistema de fidelització que des de juliol de 2009 impulsa COVACO a la Comunitat Valenciana. Està present en comerços de les tres províncies i compta amb 68.200 usuaris que, des de l’engegada, han realitzat 1.353.000 operacions per valor de 43,8 milions d’euros, a nivell de ACCO els usuaris de la targeta I-Més són 5.000.

Aquest acord s’emmarca dins de l’habitual línia de cooperació entre Bankia i les institucions com les quals ens ocupa amb una àmplia notorietat econòmica i social.

ACCO, l’Associació de Comerciants d’Oliva, aglutina el comerç minorista de la localitat, es va fundar l’any 1.992 i actualment compta amb 125 comerços associats.

Amb la signatura d’aquest Conveni, Bankia demostra el seu compromís amb el comerç a la Comunitat Valenciana i amb els consumidors finals, donant-los la possibilitat de finançar les seues compres en còmodes terminis.
Una de les principals línies d’actuació de l’Entitat és el suport a la xicoteta i mitja empresa i als autònoms així com al client final amb la seua campanya “Donar Corda”, per a més informació en www.bankia.es

Foto: els signants per part de *Bankia, el director de zona de Bankia a Gandia, Enrique Tabernero, per part de *ACCO, la seua presidenta Dª Rosa Llopis i per part de l’Ajuntament d’Oliva el regidor de Comerç, Vicent Roig.