La regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Oliva informa que, el proper 6 de desembre, el grup valencià Obrint Pas realitzarà un concert al Teatre Olímpia dintre del que serà la seua darrera gira, ja que fa uns mesos varen anunciar la seua retirada indefinida dels escenaris.

Es tracta d’un concert en acústic en el que Obrint Pas actuarà amb sis músics damunt de l’escenari amb guitarres, llaüts, contrabaix, viola de roda, dolçaina i percussió. Este concert serà l’últim acústic que realitze el grup a la comarca de La Safor.

“Es tracta d’un concert que crearà molta espectativa a la nostra ciutat i, fins i tot a La Safor i Marina Alta, donat que Obrint Pas és un referent dins de la música valenciana. Per a nosaltres és tot un honor que Obrint Pas haja triat la nostra ciutat per realitzar un dels darrers concerts de la seua darrera gira” assenyalava la regidora de cultura, Rosanna Torres.

Obrint Pas és un grup de referència dins de la música valenciana. Les seues cançons han passejat per centenars d’escenaris i sales de concerts d’arreu del món. Originalitat i mestissatge on barregen tradició i compromís social que són els ingredients del seu ideari musical.

El concert està previst a les 19.00 hores del divendres 6 de desembre. Les entrades es poden adquirir de forma anticipada a partir de demà dissabte al preu de 10 euros a Oliva a la Llibreria La Fona; a Gandia al Bar del Casal i Delta Discos; i a Pego al Bar El Moss. També es podran adquirir les entrades a taquilla al preu de 12 euros un hora abans del concert.

Obrint Pas presentarà les cançons del seu darrer treball “Coratge” així com també cançons dels seus anteriors treballs.