El dimecres, dia 11 de desembre, va tindre lloc al Centre de Turisme, CDT l’Alqueria del Duc, la II Jornada de Turisme Esportiu, convocada des del Departament de Turisme,  per la regidora delegada de Turisme, Imma Ibiza, acompanyada del regidor delegat d’Esports, Blai Peiró.

 

En la jornada van participar tècnics del Departament i del Patronat Provincial de Turisme; amb una participació activa dels representants dels diferents clubs i empreses  implicades en l’impuls d’activitats a l’aire lliure: Club Triathló, Club de Kitesurf, Club de Golf, Club de Senderisme, i associacions relacionades amb el turisme eqüestre; i també van participar tècnics del Campus de Gandia i docents de l’IES Gregori Maians, on s’impartix el cicle superior d’Activitats en la natura.

 

Es va marcar l’objectiu concret de crear una plataforma pedr a treballar en un projecte conjunt i que il·lusione tothom, ja que l’oferta esportiva ja està creada i només cal millorar les infrastructures per a l’impuls del turisme actiu. Tots els assistents van agrair la convocatòria, per tal com s’albira un canvi qualitatiu i d’imatge en la promoció turística d’Oliva.