centre històric

 

El regidor de Comerç, Vicent Roig, acompanyat de la presidenta d’ACCO, Rosa Llopis, han informat de la celebració del “Mercat de Nadal al carrer” amb l’organització dels comerços del centre històric este diumenge, 22 de desembre. L’activitat es realitzarà de 10.00 a 14.00 h, i de 17.00 a 20.30 h, amb les següents activitats:

– Coral de les Ames de Casa
– Banda a les 11.30 h i 12.30 h
– Campus de Futbol a càrrec dels equips alevins del Club de Futbol Oliva, al pàrquing de C/Constitució, amb lligueta i participació lliure.
– Parc Mòbil, per als més xicotets.
– Castells inflables.
– Lectura poemes a càrrec de Àngels Gregori, Josep Piera i Josep Lluis Roig per la vesprada (junt a l’estàtua de Gabriel Ciscar)

D’altra banda, des del passat dia 8 de desembre es pot visitar el Betlem exposat per Vicent Sabater al carrer Cura Plebà (abans Fotos Victoria) així com de, l’exposició de Nadal, amb el 4t Concurs infantil de Portals de Betlem, que es podrà visitar també al mateix lloc.

En totes les compres realitzades es donarà una butlleta per al sorteig que es realitzarà el mateix diumenge a les 19.00 h davant l’estàtua de Gabriel Ciscar.

D’altra banda, s’ha informat que el sorteig de 300 euros que entrega l’Associació Comerciants del Mercat Municipal es realitzarà el 28 de desembre a les 12.00 hores i el proper 4 de gener es sortejaran els regals de la Tarjeta I+ al punt d’encontre d’ACCO al carrer Cura Plebà.