El passat 21 de desembre es va publicar en el BOP de València, la resolució del Patronat Provincial de Turisme “València, Terra i Mar”, en què es concedien als ajuntaments de la província les ajudes per l’obtenció i manteniment de les certificacions de qualitat turística “Q”, així com per aconseguir certificats de Bandera Blava.

En el cas d’Oliva, la quantia de la subvenció arriba als 36.000 €, ja que la ciutat va obtenir, en l’any 2013, tres Banderes Blaves i tres certificats de qualitat turística “Q”.

Així, Oliva es situa en un lloc destacat dins de les 14 platges guardonades de la província, en ser la tercera de la província amb guardons, i conseqüentment la tercera amb més subvenció.

Des de la Regidoria de Turisme, que encapçala Imma Ibiza (Compromís) ha volgut destacar, que “la subvenció no és més que el fruit del treball desenvolupat al llarg de tot l’any 2013, per mantenir i consolidar un model de platges de qualitat, que és distintiu de la nostra ciutat”. Imma Ibiza també ha volgut agrair a tots els departaments implicats “el treball en equip que ha fet possible que Oliva compte amb una de les platges de més qualitat de la Comunitat Valenciana”.

Esta qualitat de les platges de la ciutat serà una de les apostes que la corporació d’Oliva porta estos dies a Fitur, on a més s’apostarà per la desestacionalització del turisme, tant a la platja com a la ciutat, amb diferents esdeveniments esportius, visites guiades, i el foment de la gastronomia autòctona.