El Departament d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva iniciarà durant els pròxims dies el procés d’admissió de nous alumnes en els diferents centres educatius de la població per al proper curs escolar 2014-2015. Aquest procés d’admissió inclou, en una primera fase, els alumnes de les Escoles Infantils Municipals (0-3 anys), d’Educació Infantil i Educació Primària.

 

“En aquests moments, les sol·licituds ja es poden recollir en el Departament d’Educació, ubicat en la primera planta de l’Ajuntament d’Oliva i en l’apartat d’Educació (admissió d’alumnes) a la web www.oliva.es” assenyalava la regidora d’Educació, Rosanna Torres.

 

El termini per presentar aquestes sol·licituds s’obri al públic del 7 d’abril a l’11 d’abril, per als alumnes (0 a 3 anys) de les Escoles Infantils Municipals “El Caragol” i “La Taronja”, en el Departament d’Educació, en horari de 09.00 a 14.00 hores. Les persones interessades a conéixer les instal·lacions d’aquestes escoles infantils municipals, podran visitar-les els dies que s’hi indiquen a continuació:

-EIM El Caragol, dissabte 29 de març de 2014, de 10.30 a 13.00 hores “Jornada de Portes Obertes”; visites de l’1 al 7 d’abril de 10.00 a 12.00 hores.

-EIM La Taronja, dissabte 5 d’abril de 2014 de 10.30 a 13.30 hores, “Jornada de Portes Obertes”; visites de l’1 al 7 d’abril de 10.00 a 12.00 hores.

 

D’altra banda, les sol·licituds per als alumnes d’Infantil i Primària es presentaran, del 7 al 14 d’abril, en el centre que es demane en primera instància. Els centres escolars en què es podran cursar els corresponents estudis són: Alfadalí, La Carrasca, Hort de Palau, Lluís Vives, Santa Anna, Verge dels Desemparats, Rebollet i Sant Josep de la Muntanya.

 

Entre la documentació que s’ha d’aportar, juntament amb les corresponents sol·licituds, destaquen una fotocòpia del DNI del pare/mare/tutor, fotocòpia del llibre de família, fotocòpia de la declaració de la renda de l’any passat, certificat mèdic, i justificar el domicili familiar.