David González, tinent d’alcalde delegat de Cultura, ha anunciat la nova secció d’Arxius en la pàgina web de l’Ajuntament d’Oliva, dins de l’àrea coneguda com Vida Cultural. La nova secció s’inaugura amb la creació de tres subseccions.

En la primera, de nom Audiovisuals, s’inclou la filmació original de la inauguració el 1984 del col·legi Alfadalí, en la qual es pot observar, a més d’altres personalitats, els desapareguts polítics municipals Felipe Oltra, Paco Chesa i Vicente Morera.

En la segona, que porta per títol Imatges, s’ha inclòs una selecció de fotografies antigues d’Oliva, majoritàriament en blanc i negre, que pertanyen al fons de l’Arxiu Municipal, i que en el seu moment va donar a l’ajuntament l’exfotogràf Navarro, família a la qual David González ha volgut agrair especialment aquesta donació.

La tercera secció inclou la reproducció completa de la Revista Sant’Ana, que ja podia consultar-se en l’anterior pàgina web municipal. La revista Sant’Ana, dirigida per Salvador Cardona Miralles, i editada en els anys 60 del segle passat, és una referència ineludible en la història del periodisme a la ciutat.

David González ha anunciat també que aquestes iniciatives són un  primer pas, i que s’està treballant per tal d’incorporar en el futur més documents en aquesta secció d’Arxius, i per millorar la seua descripció.