La reforma de la planta baixa de l’Ajuntament està pràcticament finalitzada a falta dels últims remats i la instal·lació del mobiliari

La reforma ha deixat visible un gran mosaic de ceràmica de Manises, realitzada per Paulino Peris, que presidia en el seu dia els antics jutjats. També ha permés descobrir els pilars i una de les bigues originàries de ferro que s’hevien anat cobrint en successives reformes posteriors.

Planta baixa 3

Ara, l’Ajuntament disposa d’una sala badívola i oberta, de dimensions suficients, que permetrà acollir i centralitzar gran part dels serveis que utilitzen els veïns d’Oliva a diari, com ara el padró municipal, registre, reclamacions, informació al ciutadà, revisió de l’atur, permisos, llicències d’obra i altres tramitacions. A més de comptar amb una àmplia zona d’espera, uns WC totalment reformats, i una millor accessibilitat.

Planta baixa 2

El projecte ha tingut un cost total de 98.191,90 euros i ha estat finançat íntegrament per la Diputació de València, gràcies al conveni singular que vaig signar signat en maig de 2013 quan era l’alcalde, juntament amb President de la Diputació.

Com a alcalde en el seu moment, i com a tinent d’alcalde delegat de Recursos Humans, sempre he manifestat que es tracta d’un projecte necessari, orientat a l’establiment d’un autèntic servei públic de finestreta única que accelere i elimine tràmits burocràtics als veïns d’Oliva, i possibilite un funcionament més eficient de l’Ajuntament. Ara, el repte que tenim per davant és dotar de contingut este espai i millorar l’atenció als ciutadans.

Arxivat en: Ajuntament, modernització

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *