El regidor de Cultura, David González, acompanyat de la poetessa, Àngels Gregori, ha presentat este matí el que serà l’onzena edició del Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta 2015, que es desenvolupa del 27 al 30 de març.

“Enguany el Poesfesta ve carregat de moltes sorpreses i és un dels més internacionals que s’han realitzat a la nostra ciutat. Convidem a tot el poble, a la comarca de la Safor, i a les comarques veïnes, que ens acompanyen en un  dels actes més importants del calendari cultural d’Oliva ” assenyalava el regidor David González.

L’acte central de l’onzè Festival de Poesia d’Oliva, Poefesta 2015, tindrà lloc al Teatre Olímpia, el 27 de març a les 20.00 hores amb la presència de nou poetes, tant nacionals com internacionals, i amb l’actuació de la cantautora Maria del Mar Bonet.

Al voltant de l’acte principal, Àngels Gregori ha explicat que el Poefesta 2015 es complementa amb una Odissea Gastronòmica el mateix divendres, a partir de les 22.00 hores, a l’antic Gran Casino, on es podrà degustar un sopar gastroliterari. Dissabte, 28 de març, es realitzarà un Vermut Poètic a la Llibreria Pàgina3, a les 12.00 hores, amb els versos del poeta Josep Piera, i una activitat per a públic infantil, a càrrec de Roser Capdevila, a la Biblioteca de Tamarit a les 19.00 hores.

L’edició de 2015 continuarà amb el tradicional “Raval Spoken Word” el diumenge 29 de març a les 18.00 hores a la Plaça de Sant Roc “un micròfon obert a totes aquelles persones que desitgen recitar qualsevol poesia, cantar o llegir els seus propis poemes. ” assenyalava la directora artística del festival, Àngels Gregori.

Dilluns, 30 de març, l’activitat dirigida als alumnes del centres escolars d’Oliva “Qui no sap riure, no sap viure” a càrrec del poeta Andreu Galan, al Teatre Olímpia, posarà el punt i final a l’edició més internacional del Festival de Poesia d’Oliva.

cartell poefesta 2015programació poefesta 2015