El col·lectiu de Compromís per Oliva va presentar ahir, divendres 24 d’abril al Cine de la Mar, la seua candidatura per a les pròximes eleccions municipals. Més de 400 persones varen omplir de gom a gom l’emblemàtic recinte en la Platja d’Oliva per conéixer els candidats de la formació.

L’acte va començar amb la projecció de diversos audiovisuals, entre els quals van destacar els vídeos de salutació de Joan Baldoví, diputat de Compromís al Congrés; Jordi Sebastià, eurodiputat  de Compromís a Brusel·les; i Mónica Oltra, candidata a la Presidència de la Generalitat Valenciana per Compromís. Després de les intervencions breus d’alguns dels candidats, com ara els tres més joves de la llista, una representació d’exregidors i els candidats del 2n al 8é lloc, la totalitat de la candidatura va ser requerida a l’escenari, rebent una gran ovació del públic assistent.

_DSC5212

Finalment, va arribar el torn del candidat a l’alcaldia d’Oliva, David González, qui va tancar l’acte amb un discurs en què van haver-hi molts agraïments i es va destacar que el centre de la política no són ni els partits ni els polítics, sinó les persones, les seues preocupacions i les seues necessitats. González va fugir de polèmiques i respostes als candidats d’altres formacions, perquè la seua intenció era parlar de la gent que conforma la candidatura: «Tinc al meu costat un equip de persones formidable i ben capacitat, obert al diàleg i amb trellat, humilitat i visió de futur. Formem un equip disposat a treballar sense descans per representar i servir els nostres veïns amb honestedat, a reconéixer els errors i a cedir en ocasions pel bé de la ciutat, sempre amb lleialtat a les persones».

_DSC5258

El cap de llista de Compromís per Oliva va assenyalar que els integrants de la candidatura es presenten per escoltar la ciutadania i solucionar els seus problemes, «per gestionar amb els peus a terra i amb sentit de la realitat, dient la veritat, tractant a les persones com a adultes que són, sense insultar la intel·ligència, gestionant amb transparència i fent partícip a la societat de les decisions que es prenen en l’Ajuntament».

_DSC5262

González avançava així algunes de les línies principals del seu programa de govern, encaminat a fer d’Oliva ciutat millor, «potent a nivell turístic, comercial i agrícola; més solidària amb els més desfavorits i on els joves tinguen bones perspectives de futur. I seguirem, com no podia ser d’altra manera, reforçant les nostres característiques com a poble valencià».

_DSC5288

L’acte va comptar amb una segona part amenitzada per la música en directe del grup oliver Urgencia Jazz Quartet, on els assistents tingueren ocasió de parlar, raonar i conéixer de primera mà als candidats, seguint la mateixa línia de les xerrades veïnals, que Compromís està realitzant, a peu de carrer, en els diferents barris de la ciutat.