El web municipal ofereix la possibilitat de visualitzar els vídeos dels plenaris

L’Ajuntament d’Oliva ha aprovat al darrer plenari ordinari la seua adhesió a l’acord marc de col·laboració entre el Ministeri d’Hisenda i la FEMP per promoure i facilitar el desenvolupament de la Llei de Transparència, Accés a la Informació Pública i Bon Govern. Mitjançant aquest acord, el Ministeri posarà a disposició de l’Ajuntament d’Oliva un Portal de Transparència que permetrà incloure els continguts públics relatius al dret d’informació dels ciutadans.

L’alcalde, David González, ha confirmat que “l’Ajuntament d’Oliva fa un pas més en relació a la Llei 19/2013 amb l’objectiu d’assolir un major nivell de transparència respecte de l’activitat pública municipal i que la ciutadania puga valorar la capacitat dels representants al capdavant de l’administració.” D’aquesta manera el consistori fa un gran esforç perquè la informació pública es difonga de manera veraç i objectiva.

En aquest mateix sentit, des de les regidories de Modernització i Comunicació i Informació a la Ciutadania es continua treballant per tal de complir amb la Llei de Transparència i Accés a la Informació Pública, que pretén que el ciutadà conega cóm es prenen les decisions a les administracions públiques.

Per aquest motiu, el ciutadà disposa des de hui mateix a la web municipal d’una secció (Transparència>Audiovisuals plenaris) a través de la qual es poden visualitzar els audiovisual dels plenaris que es realitzen a l’Ajuntament d’Oliva. En aquestos moments ja es troben disponibles les gravacions dels plenaris ordinaris de juliol i setembre de 2015.

“La finalitat és informar el ciutadà d’allò que es debat i s’aprova en sessió plenària, i que qualsevol interessat puga veure-ho des de casa i a qualsevol hora”, ha assenyalat el regidor Enric Escrivà.

El proper objectiu és que els plenaris es puguen seguir en directe en streaming a través de la pròpia web municipal. Aquesta serà la segona fase en la que ja està treballant-se i que es posarà en funcionament, si tot va bé, a partir del pròxim plenari ordinari que tindrà lloc l’última setmana d’octubre.