El Servei Municipal de Biblioteques celebra aquest cap de setmana diferents activitats amb motiu de la data, dedicades especialment al públic infantil i juvenil.

Enric Escrivà, regidor de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva, ha anunciat les activitats del Servei de Biblioteques per als mesos d’octubre i novembre.

Així, el pròxim divendres dia 23, a la Biblioteca Tamarit, a les 20.15 h, tindrà lloc una trobada amb l’escriptor saforenc Joaquín Camps, que presentarà la seua exitosa novel·la ‘La última confidencia del escritor Hugo Mendoza’, publicada en castellà per l’Editorial Planeta, i en català per l’Editorial Columna. La presentació anirà a càrrec de Jaume Palmer, i el Grup de Lectura Tamarit moderarà el debat posterior.

L’endemà, dissabte 24, a la Biblioteca Tamarit, a les 11.00 h, i amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Biblioteca, tindrà lloc el lliurament dels premis del ‘Repte lector Estiu 2015’, activitat a la qual es van inscriure en el seu moment 161 participants, que exposaran els treballs manuals i dibuixos que han realitzat al voltant dels llibres llegits. Diversos comerços d’Oliva participen en l’activitat aportant regals i vals per als xiquets.

Durant aquest mateix dissabte i al llarg de la setmana següent, tant a la Biblioteca Tamarit com a la de l’Envic, hi haurà la donació de llibres usats per als usuaris que n’estiguen interessats. També es dipositaran llibres lliures a la parada central del Mercat Municipal, als Centres de Salut, al Poliesportiu Municipal i a l’EPA, que els transeünts podran endur-se a casa.

Així mateix, el Servei de Biblioteques continua amb el seu programa de formació d’usuaris adreçat als centres escolars de la ciutat. Segons el regidor delegat, “amb aquestes sessions formatives, es pretén donar a conéixer de manera lúdica i dinàmica com funcionen les biblioteques i el seu servei, i quins són els recursos que es posen a disposició del públic”.

D’altra banda, també continuen les sessions del Club de Lectura i les sessions de ‘Bebencontres’ per als més menuts.