La Regidoria de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Oliva participa el pròxim dissabte, 12 de desembre, en el projecte solidari a través del Parc Natural de la Marjal de Pego-Oliva. L’activitat consistirà en una ruta que anirà des de la Plaça Europa (Creu Roja) fins al riu del Vedat, i en la qual els biòlegs del parc mostraran als assistents les dunes d’Oliva.

La regidora delegada, Imma Ibiza, ha assenyalat que “es tracta d’una ruta plena d’encants naturals, i els amics del parc faran una explicació de tota la fauna i flora que habita a les nostres dunes. També ens explicaran quines són les plantes autòctones i les plantes invasores del nostre entorn natural”.

La ruta està adreçada a tots els públics, és didàctica i instructiva, i pot participar gent de totes les edats. Abans d’eixir es repartirà coca dolça i beguda que hauran preparat les ames de casa de l’Associació Tyrius, entitat que està col·laborant estretament amb la causa solidària per a malalts d’Alzheimer.

En últim lloc, Ibiza agraeix la iniciativa organitzada pel Parc Natural de La Marjal de Pego-Oliva i la col·laboració de l’Associació Tyrius, i convida a tots a gaudir d’una excursió solidària per a una bona causa. El donatiu és de tres euros i els xiquets menors de deu anys no pagaran.

1marjal_Cartel_PNs_i_Solidaritat