El Departament de Salut Pública que dirigeix la regidora Imma Ibiza informa als ciutadans/es de les subvencions i ajudes aprovades per la Generalitat Valenciana davant del copagament farmacèutic i ortoprotètic a les que poden acollir-se.

Al llarg de 2016, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública concedirà subvencions al col·lectiu de pensionistes i a les persones amb diversitat funcional, amb la finalitat de compensar les despeses derivades dels tractaments mèdics prescrits pel personal sanitari.

“Amb aquesta mesura s’evitarà que els beneficiaris hagen de pagar els medicaments i els productes ortoprotètics adquirits a les oficines de farmàcia i establiments d’ortopèdia autoritzats de la Comunitat Valenciana entre l’1 de gener i el 31 de desembre de 2016” assenyalava la regidora Imma Ibiza.

Totes aquelles persones beneficiàries de les ajudes, que seran identificades d’ofici per la conselleria (sempre que complisquen les condicions establides pel Consell mitjançant un decret), quedaran, per tant, exemptes del pagament dels fàrmacs i els productes ortoprotètics, sense fer-hi cap tràmit.

Més informació: http://www.san.gva.es/ayudas-copago

Tríptic informatiu ajudes copagament