Contacontes, lectura de relats i música en directe complementen la programació enllestida amb motiu del 8 de març

El regidor de Cultura, Música i Biblioteques, Enric Escrivà, ha anunciat en roda premsa les activitats culturals previstes per a aquesta setmana.

En primer lloc, la Biblioteca Tamarit acull demà dijous 10 de març, a les 18.00 hores, una lectura col·lectiva de relats de dones titulada “En femení i plural” a càrrec d’Irene Verdú, Olga Vicens, Ana Canet i Àlex Pérez. Aquesta activitat se suma a la sessió de contacontes “Ni rosa ni blau” que va tenir lloc divendres passat, 4 de març, a càrrec de l’Escola Municipal de Teatre.

Ambdues cites, orientades a fomentar la igualtat de gènere i les actituds no sexistes, han estat organitzades des del Servei de Biblioteques dintre del seu pla d’animació lectora.

Escrivà ha posat en relleu l’aposta de l’àrea cultural que gestiona per tal d’impulsar i complementar la programació enllestida per l’Ajuntament d’Oliva amb motiu del Dia Internacional de les Dones, que tindrà punt final aquest divendres 11 de març amb la proposta musical “Dona com jo”.

Amb aquest concert, “la cantautora local Clara Andrés tanca la gira del seu tercer treball discogràfic: Entrelínies. En desembre del 2014 el va presentar a Oliva, la seua ciutat natal, i ara torna per tal d’acomiadar-lo en el mateix escenari on el va fer públic. Ho fa ben acompanyada per Estela Tormo i Lidia Vila, integrants del grup Júlia, jove formació alcoiana que recentment ha vist publicat el seu darrer disc: Nuvolàstic”.

El concert, organitzat per la Regidoria de Cultura i Música, tindrà lloc a les 20.30 hores i al Teatre Olímpia amb entrada gratuïta per a tots els públics.

C_DONACOMJO 1 XB_FEMENIPLURAL X