El Ple ordinari d’abril se celebra dijous dia 28, a les 14.00 hores, i es retransmetrà en directe per primera vegada a través canal Youtube de l’ajuntament.

El Ple ordinari del mes d’abril canvia puntualment l’hora de celebració, ja que estava previst que se celebrara dijous dia 28, a les 20.00 hores, i en canvi tindrà lloc a les 14.00 hores. L’alcalde, David González, ha modificat l’hora de la convocatòria, després de consultar els portaveus dels grups polítics de la Corporació, per tal de no coincidir amb la “prèvia” del XII Festival de Poesia d’Oliva, dedicada a Francisco Brines, Fill Predilecte de la ciutat que presentarà la seua antologia poètica “Jardín nublado”, el mateix dijous 28, a les 20.00 hores, al Conservatori Professional de Música Josep Climent.

D’altra banda, el plenari es retransmetrà per primera vegada en streaming, amb només uns segons de retard respecte del temps real, a través del canal Youtube de l’Ajuntament d’Oliva. Es tracta d’una iniciativa de les Regidories de Modernització, i Comunicació i Informació a la Ciutadania, que continuen treballant per tal de complir amb la Llei de Transparència i Accés a la Informació Pública.

Des de l’inici de la legislatura, i fins ara, els plenaris s’han pogut visualitzar íntegrament, en diferit, a través del mateix canal, i del web municipal (Transparència>Audiovisuals plenaris). Amb aquesta segona fase, qualsevol interessat podrà veure des de casa, en temps real, allò que es debat i s’aprova en sessió plenària.

L’alcalde ha manifestat que “aquesta novetat s’emmarca dins del conjunt d’actuacions que l’Ajuntament d’Oliva desenvolupa per tal d’incrementar la transparència administrativa i promoure un govern obert, que derivaran en la confecció d’una ordenança municipal de transparència, amb noves mesures.”