L’alcalde d’Oliva, David González, acompanyat de la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana, i de la directora del taller, Núria Bahamonde, ha assistit a l’acte de lliurament de diplomes als participants del Taller d’Ocupació “Centelles Oliva II” celebrat este matí al Centre de Participació Ciutadana (CPC) del Pinet.

En aquest taller han estat contractats 24 persones desocupades, 12 per cadascuna de les dos especialitats impartides: Treballs Forestals i Infraestructures de Jardins. A banda, també ha estat contractat un equip directiu format per sis persones.

“L’objectiu principal del taller ha estat el de millorar l’ocupabilitat de persones en l’atur a Oliva, a través del projecte d’intervenció, posada en valor i millora paisatgística del parc públic de la muntanya de Santa Anna així com la millora i el condicionament dels parcs i els jardins situats en l’àmbit dels barris del Raval, del Pinet i de Gerreria” assenyalava l’alcalde, David González. Així mateix, el taller d’ocupació també ha comptat amb un Pla d’Acompanyament a la Inserció.

“Estem molt satisfets dels resultats del Taller Centelles Oliva II en cadascuna de les especialitats en què s’ha actuat. Des de l’Ajuntament d’Oliva continuarem apostant per aquestes iniciatives d’àmbit formatiu i laboral” assenyalava la regidora d’Ocupació i Empresa, Rosana Miñana.

Totes les actuacions i treballs realitzats poden consultar-se al blog http://tocentellesoliva2.blogspot.com.es/

P1270475