La mostra es podrà visitar des del dia 11 de juny fins al pròxim 3 de juliol.

L’exposició fotogràfica “Yo copia, tú copias, él copia” de l’Associació Fotogràfica de la Safor arriba al Museu Etnològic d’Oliva fins al pròxim 3 de juliol, organitzada per la Regidoria de Museus. La inauguració oficial està prevista per a divendres, 10 de juny, a partir de les 20.15 hores.

Els membres de l’Associació Fotogràfica de la Safor reten homenatge a alguns dels més destacats fotògrafs contemporanis espanyols, intentant emular les seues imatges amb la màxima fidelitat possible.

En última instància, el joc consisteix a posar-se en la pell dels mestres per a, des de dins, conèixer millor com i per què el clic, el tret decisiu, converteix una imatge en una icona referencial de la fotografia espanyola.

Si plagiar és donar com a pròpia una obra aliena, per als fotògrafs que ací presenten els seus treballs copiar ha esdevingut justament el contrari, la millor manera de posar en primer plànol el talent dels grans i aprendre d’ells.

L’exposició es pot visitar fins al pròxim 3 de juliol, en l’horari habitual del Museu Etnològic (carrer de Tamarit, 2-4), de dimarts a dissabte, de 10.00 a 13.30 hores i de 16.00 a 19.30 hores; i diumenge, d’11.00 a 13.30 hores.

M_YOCOPIO X