Este  matí s’ha presentat a l’Ajuntament d’Oliva la 4a Trobada Canina Solidària que tindrà lloc este proper dissabte, 18 de juny, a la zona del Centre Polivalent, a partir de les 18.00 hores. A l’acte de presentació ha assistit la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza, la presidenta de la Protectora d’Animals d’Oliva VEDAMA, Rosa Ana Sanchis, i l’organitzador de la trobada, Celestino Mullor.

VEDAMA ha convocat per quart any consecutiu una jornada de trobades canines, “una jornada que intenta desviar la mirada cap a un col·lectiu que està treballant per la defensa dels drets dels animals a la nostra ciutat. Una tasca molt humana i alhora molt silenciosa. Una tasca que molta gent no coneix i que jornades com esta ens recorden que els animals formen part de la nostra societat i són éssers molt vulnerables que hem de cuidar i vetlar per la seua integritat” assenyalava la regidora de Salut Pública, Imma Ibiza.

La jornada donarà inici a partir de les 18.00 hores, amb un espectacle de música i ball i continuarà amb exhibicions d’ensinistraments de gossos per part de diversos col·lectius que participen de forma desinteressada en esta activitat. Els assistents també podran gaudir de la presència d’un esquadró oficial de la pel·lícula Star Wars i de la presència de la campiona de lluita MMA Esther Cárdenas.

A continuació es realitzarà una cursa solidària (20.00 hores) on participaran de forma conjunta propietaris i animals de companyia per la zona del Centre Polivalent. L’organització posarà al seu abast tiquets solidaris de 3 euros que es podran adquirir en el mateix moment de la trobada.

A banda de la tasca diària que realitza la Protectora d’Oliva, VEDAMA també està en contacte amb una associació alemanya, Denia-Dog, la qual s’encarrega de buscar allotjament per als gossos, buscant famílies alemanyes que estiguen sensibilitzades i vulguen acollir animals en adopció. La transacció es realitza de forma molt escrupolosa, amb identificació dels animals i targeta sanitària en regla. Un  transport especialitzat s’encarrega que els animals, perfectament identificats, i amb la cartilla sanitària actualitzada, arriben a Alemanya, a les seues famílies d’acollida.

Cartell_Vedama_cuartaTrobada_DINA5 OPT

P1270864