L’Ajuntament d’Oliva ha organitzat per al pròxim dimarts, 5 de juliol, la segona edició de l’acte públic “El govern respon”, que tindrà lloc al Centre Polivalent d’Activitats Socioculturals, a les 20.00 hores, per a explicar i contrastar amb els ciutadans les accions dutes a terme durant el primer any de govern en el present mandat corporatiu.

Es tracta d’una acció amb un alt sentit democràtic, no gaire habitual en l’actual cultura política, i que l’actual govern municipal va impulsar el passat mes d’octubre per a fer partícip a la població de la política local i d’aquelles decisions que es prenen al consistori.

En l’acte, que novament serà dinàmic i obert a tothom, els responsables de cada àrea respondran els dubtes i preguntes dels assistents, creant d’aquesta manera un diàleg amb els ciutadans d’Oliva. Hi intervindran l’alcalde, David González (Compromís); els tres primers tinents d’alcalde: Blai Peiró (Projecte Ciutadans Oliva), Alejandro Salort  (EU-Acord Ciutadà) i Pepe Salazar (Gent d’Oliva); i els diferents regidors delegats.