El projecte s’ha executat dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles

Este matí s’ha obert al tràfic el carrer Comte d’Oliva després de les obres de reforma que s’han executat al llarg dels darrers cinc mesos i mig a este eix vertebrador situat al barri de Sant Francesc. El carrer passa a tindre un sol sentit de circulació en direcció  Passeig Ladrillares.

Es tracta d’un projecte englobat dins del Pla d’Inversions Financerament Sostenibles (PIFS) que ha subvencionat la Diputació de València amb un pressupost de 489.706 euros. Des de l’equip de govern s’ha decidit no portar a terme cap inauguració oficial sinò tan sols obrir este espai als veïns i ciutadans per a que puguen gaudir d’ell.

Este projecte ha consistit en una actuació de regeneració urbana a l’eix conformat pel carrer del Comte d’Oliva i les places del Riuet dels Frares i final del carrer de Sant Ignasi de Loyola. Regeneració urbana consistent en ampliació de voreres, orelleres, millora de l’arbrat i del mobiliari urbà, amb la qual es pretén potenciar aquest eix vertebrador del barri de Sant Francesc.

D’altra banda, els treballs també han consistit en la millora de la xarxa de clavegueram de fecals i pluvials de tota la zona “millorant així la salubritat de tot el barii” assenyalava el regidor de Planejament Urbanístic, Blai Peiró.

En estos moments, l’equip de govern està estudiant una reordenació del tràfic als carrers colindan ts per tal que alguns vials com puguen ser el carrer Niño no es vega afectat per un augment del pas de vehícles i també es treballa amb particulars de terrenys per tal de poder generar noves zones d’estacionament.

El regidor de Planejament Urbanístic, Blai Peiró, ha agraït l”a col·laboració dels veÍns per la seua comprensió durant l’execució de les obres i a la empresa concessionària pel magnífic treball realitzat. Esta actuació s’ha plantejat per tal de dotar al barri de Sant Francesc d’un major dinamisme social i econòmic, millorant així la qualitat de vida dels veïns.”

Durant els propers mesos, l’equip de govern estarà en contacte amb l’associació de veïns del barri per tal d’intentar solventar qualsevol deficiència que observen en les obres executades.

IMATGE 1 IMATGE 2