Les biblioteques d’Oliva regalaran llibres als usuaris i també es repartiran per diferents espais i edificis públics de la ciutat

El Servei de Biblioteques de l’Ajuntament d’Oliva celebra el Dia de la Biblioteca en una setmana especial plena d’activitats d’animació lectora.

El dissabte, 22 d’octubre, a les 11.00 hores, en la Biblioteca Tamarit tindrà lloc el lliurament de premis de la II edició del Repte Lector que ha incentivat a llegir a molts xiquets i xiquetes aquest estiu. L’acte estarà amenitzat per alumnes del Conservatori Professional de Música “Josep Climent”, i compta amb la col·laboració de l’Associació de Comerciants d’Oliva (ACCO), amb premis i sorpreses. A més, els treballs realitzats pels participants en el Repte s’exposaran al Museu Etnològic, durant tota la setmana.

Des de dilluns dia 24, Dia Internacional de la Biblioteca, i fins al divendres, 28 d’octubre, les biblioteques d’Oliva, Tamarit i l’Envic, regalaran llibres als usuaris i també es repartiran per diferents espais i edificis públics de la ciutat.

En aquest dia, la Biblioteca Tamarit convida tot el món a participar en la jornada de portes obertes que tindrà lloc el mateix dia 24, per tal de conéixer les seues instal·lacions i els serveis que ofereix.

El regidor de Biblioteques, Enric Escrivà, ha comentat que “els ciutadans han de conéixer més les seues biblioteques, que no només són contenidors de llibres, o sales de lectura i estudi, sinó espais plens de vida, aventures i sensacions.”

b_dia-biblio-x